Om TreK Consulting

2010 startade jag TreK Consulting. Med min bakgrund som civilingenjör och med erfarenheter från ledande befattningar både inom livsmedels- och skogsindustrin arbetar jag idag med möten mellan människor och utvecklingen av verksamheter. Det är min övertygelse att våra verksamheter startar med människorna och sedan skapar och utvecklar vi för att och bidra till något som är större än oss själva.

Under åren har jag arbetat tillsammans med både delägare i TreK och med olika samarbetspartners för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Att samverka med andra företag och konsulter är viktigt också för att utveckla vår Kunskap, Kompetens och Kreativitet.

Genom de många mötena med människor och verksamheter i olika typer av uppdrag får vi en bra utgångspunkt för omvärldsbevakning och ett stort nätverk. Vi nyttjar forskning, experter och kompetenser i nätverket för att arbeta evidensbaserat.

Utöver konsultuppdragen bidrar jag också i utvecklingen familjens fastighetsbolag Brukstorget i Varberg. I begränsad omfattning åtar jag mig dessutom gärna styrelseuppdrag och uppdrag som personligt ledarstöd.

Jag och mina samarbetspartners ser möjligheter i alla utmaningar och drivs av att vara en del i olika företags och människors utveckling – att se andra lyckas med något de trodde var omöjligt ger energi. 

Jag diskuterar gärna dina utmaningar och möjligheter!

Karin Dahlgren

Samarbeten

Ensam är inte stark! Vi är ett litet konsultbolag med stor erfarenhet. Vi lever som vi lär och därför samarbetar vi med de som kompletterar oss för bästa resultat hos våra uppdragsgivare. Några av våra samarbetspartners är:

Sound of the crowd

Anders Holmqvist

Do-Be

Lisa Stenson

Stenson Coaching AB

Telefon

0730-56 04 21

Kontor

Birger Svenssons väg 16F
Varberg